Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Trefning ved grensen til Gaza

En israelsk soldat fikk lettere skader torsdag morgen, da en veibombe eksploderte i nærheten av en stridsvogn som opererte nær grensegjerdet mot Gaza. Soldaten fikk skader av splinter i bomben, men stridsvognen ble ikke skadet.
Palestinske kilder sier tre bulldosere og fem stridsvogner tok seg inn på Gaza-stripen, omkring 300 meter forbi grensegjerdet i retning byen Khan Younis. IDF opplyser at det ble åpnet ild som svar på palestinsk rakettangrep, og det er ikke noen bekreftelse fra israelske kilder på at styrken beveget seg inn på Gaza-stripen.
Natt til onsdag angrep israelske luftstyrker en terrorist-tunnel nord på Gaza-stripen. Ingen personer kom til skade. Tirsdag ble to terrorister fra Global Jihad drept i et luftangrep da de forberedte å avfyre raketter inn i Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart