Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA: – Vi vil unngå konfronterende demonstrasjoner

Palestinske selvstyremyndigheter har gitt sine sikkerhetsstyrker ordre om å opprettholde lov og orden etter at FNs generalforsamling skal votere over anerkjennelse av en palestinsk stat i slutten av september. PA frykter voldelige konfrontasjoner mellom palestinere og israelske styrker, og varsler derfor at de vil forhindre store demonstrasjoner i områder hvor det vil bli friksjon med israelske styrker eller bosetninger. Det blir i stedet planlagt store ikke-voldelige marsjer inne i palestinske byer.
– Ifølge meningsmålinger og intervjuer i media med mange innbyggere på Vestbredden, virker det ikke som det er noen interesse for muligheten til en tredje intifada eller en langvarig voldelig konfrontasjon med Israel. De fleste palestinerne ønsker å se at økonomien forbedrer seg og statsinstitusjoner blir etablert, skriver Amos Harel og Avi Issacharoff i Ha’aretz.
På israelsk side er det frykt for at de planlagte demonstrasjonene vil komme ut av kontroll, og at store mengder palestinere vil marsjere mot israelske kontrollposter eller bosetninger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart