Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Republikansk presidentkandidat for Israel

Herman Cain kjemper om å bli presidentkandiat for det republikanske parti ved neste valg. Cain er den eneste kandidaten hittil, foruten sittende president Barack Obama, som har afro-amerikansk bakgrunn.
– Min posisjon er at jeg er hundre prosent tilhenger av Israel. Jeg har vært mer direkte i min støtte til Israel enn noen av de andre kandidatene, med uttalelsen: «Dersom noe annet land angriper (messes with) Israel, angriper de USA.» Det er ikke politisk korrekt språk, men det er det fornuftige språk. Jeg har sterke følelser knyttet til mitt forhold til Israel, sier Herman Cain.
Tror du at en tostatsløsning er mulig? spør journalist Natasha Mozgovaya, som er Washington-korrespondent for Ha’aretz.
– Det er mulig dersom de ønsker en fredelig sameksistens. Men det vil ikke være mulig dersom de krever flere innrømmelser fra Israel hver gang Israel gjør noen innrømmelser, og det har vært historien til denne fredsprosessen hittil, svarer Cain.
I slutten av august skal Cain delta på et større pro-Israel arrangement i Jerusalem.
Mitt Romney, guvernør i Massachusetts, blir fortsatt ansett som den som ligger best an til å vinne kandidatvalget blant republikanerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart