Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

IDF vil slippe flere våpen inn på Vestbredden

Det israelske forsvaret foreslår en rekke «tillitsvekkende tiltak» overfor Vestbredden og Gaza-stripen, i forkant av avstemningen over en palestinsk stat i FN i september. Disse tiltakene skal forhindre situasjonen i de palestinske områdene til å eskalere fram mot, under og i tiden etter avstemningen.
Blant forslagene til IDF er å tillate flere våpen til palestinske sikkerhetsstyrker fra Jordan. Videre foreslår de økt vanntilførsel, en økning i antallet palestinske handelsmenn som får innreisetillatelse til Israel – særlig fra Gaza – og fjerning av flere veisperringer. I tillegg ønsker hæren at Israel returnerer likene av 30 palestinske fanger og at flere palestinere får bli med i EUs landbrukstreningsskole i området.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart