Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

PA vil endre FN-forslag for palestinsk stat

PA forsøker nå å mildne ordlyden i sitt FN-forslag for opprettelsen av en palestinsk stat, for å oppnå en bredere støtte fra europeiske nasjoner, skriverYedioth Aharonoth. De største europeiske landene har ennå ikke bestemt seg for om de vil stemme for eller imot forslaget i generalforsamlingen, mens USA har erklært sin motstand og truer med å trekke bistand til de palestinske myndighetene.
I det forslaget PA nå arbeider med vil deres status i FN bli kraftig oppgradert, men uten at de kommer med en selvstendig erklæring om uavhengighet. Det vil også medføre at det fortsatt finnes rom for forhandlinger mellom PA og Israel.
En offisiell palestinsk kilde sier til avisen at PA ennå ikke har bestemt seg for om man vil be om en full anerkjennelse av en palestinsk stat, eller en oppgradering av PLOs status. Endelig vedtak vil bli fattet etter at EUs utenriksminister Catherine Ashton besøker Ramallah 27. august.
Israelske kilder som har tett kontakt med de palestinske myndighetene sier PA egentlig frykter en erklæring av en palestinsk stat og hva som kan skje etterpå, men at de har problemer med å finne ut hvordan de skal trekke seg fra planene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart