Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forsvarsdepartementet vil bygge gjerde raskere

Det er 18 måneder siden Knesset godkjente byggingen av et sikkerhetsgjerde langs grensen til Egypt. Til nå har rundt 18 prosent av den 240 kilometer lange traseen blitt ferdigbygget. Generaldirektør i forsvarsdepartementet, Udi Shani, beordret etter torsdagens terrorangrep i Sør-Israel sine ansatte til å finne måter som kan få fortgang på byggeprosessen.
Den opprinnelige planen var at hele gjerdet skulle være ferdigstilt innen utgangen av 2013. Men allerede for flere måneder siden gjorde departementet avtaler med seks nye entreprenørselskaper for å få gjort det unna innen utgangen av 2012.
– Gjerdet ville kanskje ikke kunnet forhindre angrepet, men det ville gjort det vanskeligere for de skyldige å lykkes, forklarer en kilde i forsvarsdepartementet til Jerusalem Post.
I tillegg til selve gjerdet installerer man elektroniske sensorer langs hele ruten, for å lettere avsløre eventuelle inntrengere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart