Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu: – Israel forsvarer Vesten mot radikal islam

Mandag møtte statsminister Benjamin Netanyahu 25 republikanske kongressrepresentanter på besøk i Israel. Han fortalte dem at USA og Israel står sammen i kampen mot radikal islamsk terror.
– Radikal islamsk terror angriper Israel og ser på staten som en del av en amerikanskledet vestlig kultur. De har forsåvidt rett i noe: Vi står sammen mot dem som ønsker å ødelegge frihetskulturen over alt i verden, sa Netanyahu til representantene.
Delegasjonen er ledet av republikanernes leder i Representantenes hus, Eric Cantor og leder for Husets republikanske politiske komité, Tom Price. Denne måneden skal hele 81 amerikanske lovgivere besøke Israel i ulike delegasjoner.
Netanyahu uttrykte sin takknemlighet for den økonomiske og militære bistanden amerikanerne gir til Israel. Blant annet rakettforsvarssystemet Jernkuppelen er delfinansiert av Washington. Bare i helgen har 20 raketter fra Gaza-stripen blitt tilintetgjort av dette systemet, selv om systemet er langt fra ferdig utbygget ennå.
– Når Israel forsvarer seg selv, forsvarer vi også en felles interesse for den vestlige verden, og står mot spredning av radikal islam, sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart