Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tyrkia kan kutte bånd til Israel

Den tyrkiske regjeringen har fortalt USA at de vurderer å ta nye steg for å nedgradere de diplomatiske forbindelsene med Israel. I verste fall vil vi kutte alle diplomatiske og økonomiske bånd med Jerusalem, truer Ankara. Et annet tiltak tyrkerne vurderer, dersom de ikke kommer til et akseptabelt kompromiss med Israel, er å sende statsminister Recep Tayyip Erdogan på statsbesøk til Gaza-stripen. Det melder den tyrkiske avisen Hurriyet.
FNs generalsekretær Ban Ki-moon sa søndag at han nok en gang utsetter utgivelsen av en FN-rapport rundt hendelsen, for å gi begge parter tid til å komme til enighet. Skulle partene klare det vil den aldri bli utgitt. Det er ventet at rapporten i sterk grad vil slå ut til Israels fordel. Trolig støtter den både Israels rett til å opprettholde en sjøblokade av Gaza-stripen og landets rett til å stanse skip som forsøker å bryte den.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart