Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Egyptere tok del i terrorangrepet

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Etterforskning gjennomført av både IDF og den egyptiske hæren etter forrige ukes terrorangrep nord for Eilat viser at det israelske forsvaret gjorde alt i sin makt for å forhindre at egyptiske soldater ble såret. IDF har også funnet ut at minst tre av terroristene var egyptiske statsborgere, skriver Yedioth Aharonoth. En av disse skal ha vært medlem av en radikal egyptisk gruppering og satt fengslet under Hosni Mubaraks regime. Han rømte imidlertid under den egyptiske revolusjonen.
Etterforskningen viser at IAFs kamphelikoptre unngikk å treffe egyptiske militærkjøretøy og tropper som var utstasjonert ved grensen. Videoopptak viser at helikoptrene skjøt mot åpne områder nær grensen, hvor terroristene hadde inntatt stillinger og angrep israelske kjøretøy på vei til og fra Eilat.
Terroristene, som stod kun noen titalls meter unna en egyptisk militær utpost, avfyrte en rakett og maskingeværskudd mot et av helikoptrene.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart