Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egyptere tok del i terrorangrepet

Etterforskning gjennomført av både IDF og den egyptiske hæren etter forrige ukes terrorangrep nord for Eilat viser at det israelske forsvaret gjorde alt i sin makt for å forhindre at egyptiske soldater ble såret. IDF har også funnet ut at minst tre av terroristene var egyptiske statsborgere, skriver Yedioth Aharonoth. En av disse skal ha vært medlem av en radikal egyptisk gruppering og satt fengslet under Hosni Mubaraks regime. Han rømte imidlertid under den egyptiske revolusjonen.
Etterforskningen viser at IAFs kamphelikoptre unngikk å treffe egyptiske militærkjøretøy og tropper som var utstasjonert ved grensen. Videoopptak viser at helikoptrene skjøt mot åpne områder nær grensen, hvor terroristene hadde inntatt stillinger og angrep israelske kjøretøy på vei til og fra Eilat.
Terroristene, som stod kun noen titalls meter unna en egyptisk militær utpost, avfyrte en rakett og maskingeværskudd mot et av helikoptrene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart