Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ved en feil har Wikileaks sluppet originale, uredigerte diplomatdokumenter som har avslørt viktige informanter og mistenkte agenter. Det tyske ukemagasinet Der Freitag skrev først om saken sist uke og påpekte at disse agentene er fra både Israel, Jordan, Afghanistan og Iran. Siden november 2010 har 250.000 amerikanske statsdokumenter ligget på nettet i redigert versjon. Wikileaks har redigert dem for å kunne beskytte sine kilder. Men en fil sirkulerer nå på internett der de 250.000 dokumentene finnes i uredigert versjon. Den passordbeskyttede filen hadde vært gjemt på en Wikileaks-server. En ekstern kontakt som fikk i oppgave lage et offentlig arkiv av alle dokumenter som tidligere er publisert, endte uvitende opp med å publisere også denne filen. Siden offentliggjorde denne kontakten passordet våren 2011.

De israelske forsvarsstyrkene har utarbeidet et detaljert reglement hvor de definerer den «røde linje» som må krysses før soldater kan begynne å skyte mot palestinske demonstranters føtter. Reglene er utarbeidet i forkant av opprør som man frykter vil komme i forbindelse med FNs behandling av en palestinsk stat i september.
IDF har utstyrt bosettere med tåregass og sjokkgranater, for å hjelpe dem til å kunne forsvare seg selv.
Ifølge dokumentet vil opprørene stort sett skje i form av «offentlig uorden». Palestinere vil «marsjere mot viktige veikryss, israelske bosetninger og utdannelsessentre». IDF frykter også at demonstranter vil forsøke å «ødelegge symboler til staten Israel». I tillegg frykter de at det kan oppstå skuddvekslinger og terrorangrep.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart