Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Gates: – Netanyahu utakknemlig

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

USAs tidligere utenriksminister Robert Gates skal ha uttalt seg svært kritisk mot Israels statsminister Benjamin Netanyahu før han gikk av. Gates mente Netanyahu var utakknemlig overfor amerikanerne og anklaget ham for å isolere Israel internasjonalt, ifølge lekkasjer fra lukkede møter som blir gjengitt av journalisten Jeffery Goldberg.
– Netanyahus politikk har gitt Obama-administrasjonen «ingenting tilbake» for vår sjenerøse forsvarsbistand, skal Gates ha sagt. Han skal også ha hevdet Netanyahus politikk «setter Israel i fare ved at Netanyahu nekter å ta inn over seg Israels økende isolasjon og de demografiske problemene israelerne står overfor dersom de beholder Vestbredden».

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart