Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Gates: – Netanyahu utakknemlig

USAs tidligere utenriksminister Robert Gates skal ha uttalt seg svært kritisk mot Israels statsminister Benjamin Netanyahu før han gikk av. Gates mente Netanyahu var utakknemlig overfor amerikanerne og anklaget ham for å isolere Israel internasjonalt, ifølge lekkasjer fra lukkede møter som blir gjengitt av journalisten Jeffery Goldberg.
– Netanyahus politikk har gitt Obama-administrasjonen «ingenting tilbake» for vår sjenerøse forsvarsbistand, skal Gates ha sagt. Han skal også ha hevdet Netanyahus politikk «setter Israel i fare ved at Netanyahu nekter å ta inn over seg Israels økende isolasjon og de demografiske problemene israelerne står overfor dersom de beholder Vestbredden».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart