Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tyrkias jagerfly kan nå angripe israelske mål

Tyrkia har utviklet et nytt radarsystem for deres F-16 fly, som gjør det mulig for å angripe israelske mål, rapporterer Ankara’s Star-Gazette. Ordren om å få på plass denne muligheten skal ha blitt beordret fra høyeste hold, statsminister Recep Tayyip Erdogan.
I den tidligere amerikanske versjonen av radarsystemet, som identifiserer venner eller fiender, stod Israel automatisk innstilt på «venn». Det ville i en hypotetisk tenkt krigssituasjon forhindret tyrkerne fra å angripe israelske mål, siden systemet er innstilt for å forhindre menneskelige feil fra piloten. Med det nye systemet, utviklet av tyrkisk militærindustri, har landet mulighet til å redigere denne listen selv.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart