Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Med godteri for fred

Torsdag skal det israelske fotballaget Maccabi Tel Aviv møte tyrkiske Besiktas i årets første Europaliga-kamp. Denne kampen har fått mye oppmerksomhet i begge lands presse, som følge av spenningene som eksisterer mellom statene på diplomatisk nivå. Et enormt sikkerhetsopplegg er organisert rundt den israelske fansen, fra de lander i Tyrkia og til de reiser hjem igjen.
Men blant begge lagenes supportere finnes det dem som ønsker å bruke anledningen til å markere god sportsånd. En gruppe Besiktas-supportere har organisert seg slik at de kan tilby israelerne den tyrkiske kaffeutgaven Turkish Delight, som er et tegn på gjestfrihet. Som respons på dette vil Maccabi-supporterne lande i Istanbul med 100 kg toffee-karameller. Carmit Candy Industries, den lokale leverandøren av godteriet, har valgt å donere alt sammen til supporterne.
– Dette vil bevise at fotball og politikk ikke har noe med hverandre å gjøre, forklarer den israelske 23-åringen Liron Moshe til Yedioth Aharonoth.
Han er likevel redd for hva som kan skje dersom Tel Aviv skulle vinne, noe som definitivt ville hisset opp den verdenskjente Hooligans-fansen til Besiktas


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart