Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu har ført Israel inn i diplomatisk krise

Opposisjonsleder Tzipi Livni rettet onsdag krass kritikk mot statsminister Benjamin Netanyahus regjering. Lederen for det store sentrumspartiet Kadima hevdet at regjeringssjefen har ført Israel inn i «den verst tenkelige diplomatiske situasjonen.»
– Den mest høyreorienterte regjeringen i Israels historie har ført til den verst tenkelige diplomatiske situasjonen. De snakker et tøft språk, men har svekket Israel i en så sterk grad at de ikke lenger kan handle når raketter ramler ned over hodene på dem, understrekte Livni.
– Folk må spørre seg selv og legge alle slagordene til side: Er Israel i dag sterkere eller svakere? Er Israels sikkerhet bedre eller et større problem? Den eneste måten å beskytte Israels interesser på er gjennom en diplomatisk prosess. Jeg har vært der. Jeg har beskyttet de nasjonale interessene som våre regjeringsministre snakker så varmt om, la hun til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart