Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Flertall i Israel mener Obama er pro-Israel

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

En undersøkelse gjennomført for Jerusalem Post indikerer at USAs president Barack Obama vant flere israelske jøders hjerter med sin FN-tale i forrige uke. Obama-administrasjonen har også i lengre tid forsikret at USA vil legge ned veto i Sikkerhetsrådet mot PAs ønske om fullt medlemskap i FN.
54 prosent av de jødiske deltakerne i meningsmålingen svarer at Obama-administrasjonen fører en Israel-vennlig politikk, 19 prosent svarer pro-palestinsk og 27 prosent mener politikken er nøytral. Andelen som mener administrasjonen er pro-israelsk, er langt høyere enn det som har kommet fram i undersøkelser tidligere. Meningsmålingene kan ikke nødvendigvis sammenlignes direkte, fordi et annet selskap med en annen metodisk tilnærming ble benyttet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart