Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi kan oppnå fred innen et år – dersom Abbas vil

Vi kan få til en avtale innen et år, dersom vi har en palestinsk partner som er villig til å inngå kompromisser og oppnå fred. Den virkelige testen blir om [PA-president Mahmoud] Abbas setter seg ned ved forhandlingsbordet med oss, sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu onsdag.
I et nyttårsintervju med Israel Hayom forklarer Netanyahu at han selv er villig til å forhandle om en løsning med palestinerne, uten forhåndskrav.
Likud-lederen la til at Kvartettens forhandlingsforslag absolutt er noe å arbeide ut i fra, men at han tviler på Abbas sin vilje til å forhandle.
– Abbas må bestemme seg for om han vil lede sitt folk til fred eller ikke. Han skuffet meg med sin tale til FN. Det var et steg tilbake, sier statsministeren.
Netanyahu mener han oppnådde suksess i New York forrige uke, da han var med på FNs generalforsamling for å forsøke og forhindre en palestinsk statsdannelse.
– Turen var en suksess og det palestinske initiativet ble forhindret. Jeg uttrykte Israels sannhet fra FN-podiet og tok med meg tilbake noen viktige politiske og diplomatiske seiere. Min største seier var politisk: Det ble aldri erklært noen palestinsk stat i september, sa han til avisen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart