Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi kan ikke nekte jøder å kjøpe eiendom i Jerusalem

Søndag ble det gamle Shepherd Hotell i Øst-Jerusalem jevnet med jorden. Dette har ført til internasjonal fordømmelse, ettersom det er israelske jøder som skal overta tomten. Statsminister Benjamin Netanyahus kontor forklarte mandag at rivingen av hotellet ble gjort av privatpersoner «i henhold til israelsk lov». Den israelske regjeringen har ikke vært involvert i denne saken.
– Det burde ikke være forventet at staten Israel skal innføre en lov som forbyr jøder å kjøpe privat eiendom i Jerusalem. Ingen demokratisk regjeringen ville innført et slikt forbud mot jøder, og Israel vil i alle fall ikke gjøre det, heter det i uttalelsen.
– Akkurat som arabiske innbyggere i Jerusalem kan kjøpe eller leie eiendom i jødiske nabolag i byen, kan jøder kjøpe eller leie områder i arabiske nabolag i Jerusalem, forklarer statsministerens kontor.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart