Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

1 av 5 under grensen

Én av fem israelere, og én av fire israelske barn, levde under fattigdomsgrensen i 2000. Tallet på dem som lever under fattigdomsgrensen økte med 10,2 prosent, fra 1,13 millioner til 1,25 millioner. Fra 1998 til 1999 var det et liknende sprang på 9,7 prosent. Sosialdepartementet nekter imidlertid å bekrefte disse tallene, som er offentliggjort i den israelske avisen Ma’ariv.
– Økende arbeidsledighet har gjort situasjonen ytterligere forverret, sier Barbara Swirski som er leder for et informasjonskontor for sosial rettferd i Jerusalem. Ledigheten er rekordhøy, med over 9 prosent av arbeidsstyrken ute av jobb i tredje kvartal. Barna, pensjonistene, imigrantene, araberne og de ultraortodokse rammes hardest. Samtidig er det også betydelig ledighet blant høyt utdannede akademikere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart