Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil ikke overta israelske eiendommer på Gaza-stripen

– Det faller ikke inn under vårt mandat å kjøpe eller overta ansvaret for eiendommene på Gaza-stripen, sier en tjenestemann som sitter sentralt i Verdensbanken i følge Jerusalem Post. Ha’aretz rapporterer at en omfattende rolle for Verdensbanken på Gaza-stripen er avhengig av en palestinsk godkjennelse av den israelske tilbaketrekningsplanen.
Israel har truet med å ødelegge bygningene på Gaza-stripen dersom disse ikke overtas av en tredje part som kan godkjennes av USA og Israel. Israels anliggende er først og fremst å hindre at terrorister overtar hjemmene, gårdene og fabrikkene til de jødiske bosetterne som i dag bor på Gaza-stripen, skriver Jerusalem Post. Det er også et ønske fra statsminister Ariel Sharon at internasjonale kapitalkrefter er motivert til å investere penger på Gaza-stripen etter en tilbaketrekning.
Verdensbanken sier at deres rolle vil bli å hjelpe palestinerne, og å finansiere nye prosjekter på Gaza-stripen. (23.04)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart