Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

El-Al med fleksibel lønnsavtale

Etter et år med uenigheter mellom ledelsen i det israelske flyselskapet El-Al, og den største israelske fagbevegelsen Histadrut, ble en arbeidsavtale mellom selskapet og de ansatte i går undertegnet.
I følge avtalen, som er den første av sitt slag i Israel, vil de ansattes lønninger bli fastsatt i forhold til El-Als regnskapsresultat. Dette vil bety at selskapet i nedgangstider kan senke lønningene, men at de igjen må økes når de økonomiske resultatene er bedre.
I tillegg betyr avtalen at noen av de 400 midlertidig ansatte som ble sparket i slutten av 2003, vil få tilbake sine jobber, skriver Ma’ariv.
– Signeringen av den nye arbeidsavtalen er en betydelig hendelse, i tillegg til transformeringen av El-Al til å bli et fleksibelt selskap som kan holde på sine egne i et konkurranseutsatt marked, sier El-Als administrerende direktør, Amos Shapira. (24.05, av K.O.B)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart