Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stabiliseres på 10,9%

Arbeidsledigheten i april 2004 holdt seg på samme nivå som i mars, med en ledighetsprosent på 10,9% i forhold til landets totale arbeidsstyrke, i følge tall som ble offentliggjort onsdag av statistisk sentralbyrå i Israel.
Ledende sosialøkonom ved Excellence Nessuah Shlomo Maoz, tror at mens økonomien sakte snur i positiv retning etter en 4 år lang nedgang, vil de israelske selskapene først forbedre produktiviteten før de ansetter nye arbeidere. Etter egne beregninger påstår han at produktiviteten i israelske selskaper økte med 6,8% første kvartal 2004, ettersom selskapene produserte mer, men holdt arbeidsstyrken lav, skriver Jerusalem Post. (18.06.04, av K.O.B)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart