Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Steinitz nekter å gi etter på gass-skattesak

– Ingen må tro at vi vil gi bort titalls milliarder kroner som rettmessig tilhører innbyggerne i Israel, signaliserte finansminister Yuval Steinitz onsdag. I flere uker har utvinningsselskaper av naturgass, som vurderer aktivitet i israelsk kontinentalfarvann, kritisert regjeringens beslutning om å øke skatteprosenten på deres inntekter. Steinitz gjorde det klart at det ikke vil komme på tale å gi etter for dette presset. – Vi vil gjøre det som er nødvendig for å tjene rettighetene og interessene til den israelske befolkningen, forsikret han. Også OECDs generalsekretær Angel Gurria, som forrige uke var på besøk i Israel, oppmuntret til å gjennomføre planene. Det nåværende skattenivået er på 30 prosent av gassnæringens inntekter, mens det etter omstillingen vil være på 66 prosent, opplyser Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart