Dimmebonus dobles

Regjeringen har bestemt seg for å doble dimmepengene til IDF-soldater, varslet Israel Beiteinu søndag. Noen soldater vil nå motta så mye som 30.000 kroner når de har fullført tre års verneplikt (to år for jenter).

Vedtaket er en politisk seier for partiet, som fikk forhandlet seg fram til avtalen innad i regjeringen. Som takk for at de stemte gjennom Trajtenberg-komiteens anbefalinger, vil utenriksminister Avigdor Lieberman og hans partifeller få bedre økonomiske rammevilkår for soldatene i retur. Dimmebonusen vil etter avtalen gradvis økes fram mot 2016, da den skal ha nådd avtalt nivå.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart