Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

– Gass kan frigjøre oss fra oljen

Energi- og vannminister Uzi Landau. (Foto: Leah Jones)
Energi- og vannminister Uzi Landau. (Foto: Leah Jones)
Uzi Landau håper gassfunnene utenfor Israels kyst kan gjøre landet mindre avhengig av olje.

– Innbyggere i den vestlige verden, inkludert israelerne, lider under en avhengighet av det svarte gull [olje] som forurenser miljøet. Noens inntekter av dette stimulerer også islamistisk terror. Israels gassfunn åpner et vindu for oss, hvor vi kan kjempe mot denne avhengigheten, sa energi- og vannministeren mandag.

Uzi Landau forklarte at israelere i nær framtid vil kunne kjøpe og kjøre naturgassdrevne biler, i stedet for dagens bensin- og dieselbiler. Nå vil han få på plass en israelsk standard for slike biler, slik at de kan masseproduseres til bruk i hele landet. I tillegg skal en ny standard for fyllestasjoner for gass komme på plass, som vil spres utover hele landet i omfattende omfang.

Standardene skal sikre at både kjøretøy og fyllestasjoner oppfyller de nødvendige krav til kvalitet.

Kan vinne uten å løsne skudd
– Staten Israel, med eller uten å få Vesten med seg, må oppnå uavhengighet i alle saker som er relatert til drivstoff for kjøretøy. Vi er forpliktet på å gjøre vår del i denne kampen, fordi det handler om vår sjel. Olje er et mektig våpen. Og frigjøring fra den er en krevende kamp. Denne uavhengighetskrigen kan vinnes uten å avfyre et eneste skudd, sa Landau med referanse til Israels Uavhengighetskrig i 1948.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart