Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Syria solgte olje til Israel

Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com)
Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com)
Regimet til president Bashar Assad solgte olje til Israel, hevder den syriske forretningsmannen Firas Tlass.

Firas Tlass er sønn av den tidligere syriske forsvarsministeren Mustafa Tlass. Han hevder at Syrias fiendtlige innstilling til Israel egentlig bare har eksistert på overflaten. I all hemmelighet har Syria og Israel drevet forretningsvirksomhet, melder Times of Israel. Bashar Assad skal til og med ha solgt olje til sin fiende i sør.

Den tidligere syriske statsministeren Mahmoud Zuabi ble i mai 2000 på mistenksomt vis siktet for korrupsjon, i en sak der regjeringen kjøpte passasjerfly fra den internasjonale produsenten Airbus. Han valgte å ta selvmord før rettssaken fant sted, av frykt for å bli henrettet. Ifølge Tlass ble Zuabi siktet, fordi myndighetene fryktet at han ville avsløre de hemmelige forbindelsene med myndighetene i Jerusalem.

I borgerkrigen som raser i Syria er et av de mest populære virkemidlene for å sverte motstanderne å knytte dem til Israel. Assad-regimet hevder opprørsgrupper er israelske agenter, og opprørere og opposisjonelle gjør alt de kan for å anklage Assad-regimet for mangel på kampvilje mot Israel. I dette tilfellet går det enda lenger, hvor Assad blir anklaget for direkte samarbeid med Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart