Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Med en sirup kan Sodastream-maskinene nå gjøre vann om til vin. (Foto: Ryan Albrey/Flickr)
Med en sirup kan Sodastream-maskinene nå gjøre vann om til vin. (Foto: Ryan Albrey/Flickr)

Sodastream gjør vann om til vin

Den populære kullsyremaskinen kan mer enn å bare lage boblevann.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Israelske Sodastream er kjent for maskiner som lager boblevann, men nå har de kommet med et produkt som gjør vann om til vin. Nyvinningen er en sirup som du kan bruke i de vanlige kullsyremaskinene, skriver norske E24.

Den konsentrerte alkoholen kommer i en liten flaske som til sammen kan lage tolv glass med vin (10% alkohol). Sirupen kalles «Sparkling Gold».

– Dette er ideelt for spontane øyeblikk etter en hard dag på jobb, for gøye jentekvelder eller for en drink eller to med din kjære, sier Sodastream.

Mange vinelskere vil nok være skeptiske til et slikt produkt, men ifølge selskapet selv blir vinen deres av ypperste kvalitet. De sier at i en blindtest skal hele 76 prosent av de spurte ha likt Sodastreams vin bedre enn dyre merker som Moet & Chandon og Veuve Clicquot.

Foreløpig er produktet bare lansert i Tyskland og det er usikkert om det noen gang vil komme til Norge. Sodastream har tidligere lansert et produkt som gjør at du selv kan lage øl i løpet av sekunder.

Skuespilleren Scarlett Johansson anbefaler SodaStream-produktene.
Sodastream-maskinene kan mer enn å bare lage boblevann.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart