Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

1 av 7 frykter å miste hjemmet sitt

Politi og helsepersonell utenfor Sheba-sykehuset i Tel Aviv onsdag 13. mai. (Foto: Magen David Adom)
Økonomisk usikkerhet i Israel etter koronapandemien.

Mange israelere har de siste årene hatt store utfordringer med høye levekostnader, både boligpriser og mange dagligvarer har vært relativt høye i forhold til inntektsnivået. Som et resultat av koronapandemien og tiltak for smittevern er arbeidsledigheten nå rekordhøy, og mange frykter for sin økonomiske framtid.

1 av 7 israelere (14,1 prosent) frykter for å miste sitt hjem og 46,5 er redde at de ikke kan dekke sine faste utgifter, viser en måling fra Statistisk sentralbyrå. 14,1 prosent av israelerne opplyser at de eller en annen person i husstanden har redusert matinntaket eller antallet måltider på grunn av frykt for den økonomiske situasjonen. 66,9 prosent av de som opplyser at de spiser mindre sier det er fordi de ikke har nok penger til mat.

Når det gjelder håp for framtiden er det en viss forbedring i målingene fra mars til april. I mars trodde 27,3 prosent at deres økonomiske situasjon kom til å bli verre om 12 måneder, i april var prosentandelen fallt til 18,3 prosent.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart