Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amazon vil investere over 74 milliarder kroner i Israel

Bildet viser AWS - Amazon Web Services Office i Houston, Texas. (Foto: Tony Webster, 1. april 2019)
– Israels strategi for å fremme teknologisk innovasjon og overflod av talent har skapt et blomstrende globalt knutepunkt for gründere, skyteknologi og multinasjonale selskaper. AWS er ​​stolte av å støtte Israels ønske om å forbedre sine innbyggertjenester i mange år fremover, sier visepresident for AWS Infrastructure Services.

Amazon Web Services (AWS) har annonsert at de vil lansere sin skyinfrastruktur i Israel og investerer 7,2 milliarder dollar (tilsvarer over 74 milliarder NOK) i landet innen 2037, skriver Yediot Ahronot.

AWS vant den israelske regjeringens skyanbud og vil bli en av hovedskyleverandørene for «Nimbus»-prosjektet, som tilbyr skytjenester til ulike offentlige etater, inkl. lokale myndigheter, statlige virksomheter og offentlig sektor med sikte på å fremme innovasjon og forbedre digitale tjenester i landet.

AWS opererer allerede i 102 soner spredt over 32 geografiske regioner i verden. Nylig introduserte AWS sin nye region AWS Israel (Tel Aviv), med tre tilgjengelighetssoner. Hver sone er strategisk plassert for å sikre forretningskontinuitet for kundene, korte responstider og tilstrekkelig avstand mellom sonene.

«Lanseringen av AWS Israel-regionen lar kunder bygge de mest avanserte skyteknologibaserte applikasjonene og oppnå de høyeste nivåene av sikkerhet, tilgjengelighet og robusthet,» sa Prasad Kalyanaraman, visepresident for Infrastructure Services i AWS.

– Israels strategi for å fremme teknologisk innovasjon, sammen med dens overflod av talent, har skapt et blomstrende globalt knutepunkt for gründere, skyteknologibaserte applikasjoner og multinasjonale selskaper. Skyteknologi er kjernen i ethvert digitalt transformasjonsprogram og AWS er ​​stolte av å støtte Israels innsats for å forbedre sine innbyggertjenester i mange år fremover, avslutter Prasad Kalyanaraman.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart