Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jihad i barnehagen

Et nettsted på Gaza-stripen har nylig publisert bilder hvor barnehagebarn deltar i en krigslek hvor de "dreper" andre barnehagebarn utkledd som israelske soldater.
Skjermbilde av nettsiden til Dar al-Huda. Stiftelsen driver barnehager, ungdomssenter, helseklinikker, biblioteker og gir hjelp til foreldreløse, fattige og barn av palestinere som sitter i israelsk fangenskap. Lenkene inn til bildegallerier på deres egen nettside ser ut til å være ute av funksjon per 15. juni 2009.

 

Ifølge en rapport fra Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC) i Israel, ble bildene lagt ut på nettsiden Pal Today 3. juni 2009. Pal Today skal ha nære forbindelser med terrororganisasjonen Palestinsk Islamsk Jihad (PIJ).

Barnehagebarna på bildene tilhører en barnehage som blir drevet av stiftelsen Dar al-Huda (Rettferdighetens hus). Leder for Dar al-Huda er Muhammad Abd al-Jawad Fura, en muslimsk forkynner som også er en av de mest framstående PIJ-lederne på Gaza-stripen.

Bildene som ITIC fant på nettsiden til Pal Today er fra en avslutningsseremoni holdt på Rashad al-Shawa senteret i Gaza by.


Barnehagebarna skyter mot «israelske soldater».


Noen blir tatt til fange.


«Israelske soldater», klart identifisert med israelske flagg, dreper palestinske barn på kloss hold.


De «israelske soldatene» ligger «drept» tilbake på slagmarken, mens de palestinske barna vifter med palestinske flagg i seiersdansen. Til venstre kan man se to barn som bærer en modell av Klippedomen, noe som skal symbolisere [den væpnede] «frigjøringen av Jerusalem».


Stolte foreldre følger med på oppvisningen. Gutten til venstre bærer pannebåndet til Jerusalembrigadene, som er den militære styrken til terrororganisasjonen PIC.


Flere eksempler på unge jihad-rekrutter med pannebåndet til Jerusalembrigadene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart