Muhammad Abd Al-Qader ser for seg en tid, i snar framtid, hvor alle jøder er borte fra "det hellige land".
Muhammad Abd Al-Qader ser for seg en tid, i snar framtid, hvor alle jøder er borte fra "det hellige land".

Hatet spys ut gjennom tv-skjermen

- Jeg tok med min datter til Gaza, slik at hun kan lære fra Gazas kvinner hvordan å oppdra sine barn til jihad, søke å bli martyrer og elske Palestina, sier den jordanske imamen Riyadh al-Bustanji til Al-Aqsa TV.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

The Middle East Media Reserach Institute (Memri) publiserer jevnlig klipp fra arabiske tv-stasjoner med engelsk teksting. Her er noen ferske eksempler.

22. juni ble den jordanske imamen Riyadh al-Bustanji intervjuet av Al-Aqsa TV, den Hamas-kontrollerte tv-stasjonen som sender fra Gaza. Al-Bustanji forteller om en gutt fra Gaza som hadde lært seg Koranen utenat. «Be til Allah at jeg må møte ham som en martyr i Jerusalem,» sa gutten til den religiøse lederen. «Dette er ikke noe barn – dette er en av heltene i vår tid. Jeg ble gjort til en dverg av det barnet,» sa al-Bustanji.

13. juni ble Muhammad Abd Al-Qader intervjuet på samme tv-kanal. «Den beste metoden var martyroperasjoner,» sa Al-Qader. Martyroperasjoner er jihadistenes kodeord for selvmordsterror.

– Muslimene vil ødelegge [jødenes] sikkerhetsordninger og økonomiske ordninger, [og deres skyskrapere], inntil ikke en eneste jøde kan håpe å forbli på dette hellige land, og inntil ikke en eneste jøde utenfor dette hellige land kan håpe å komme hit, sa Al-Qader. Han la til at han tror dette kommer til å skje snart. «Muslimene har begynt å forstå sin plikt mot dette landet.»

– Jihad-operasjoner og martyroperasjoner er veien som Allah leder oss på, sa han. Al-Qader er tidligere medlem av det jordanske parlamentet.

29. juni sendte Qatar TV en tale ved fredagsbønnen. Memri oppgir ikke navnet til forkynneren, men gjengir to setninger: «En gjeng med jøder oppviglet araberne og andre folk mot profeten Muhammed. Slik er det jødene er – de er alltid som parasitter, lever av andre, i stedet for å søke å forbedre seg selv.»

 

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart