Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hatet spys ut gjennom tv-skjermen

Muhammad Abd Al-Qader ser for seg en tid, i snar framtid, hvor alle jøder er borte fra "det hellige land".
Muhammad Abd Al-Qader ser for seg en tid, i snar framtid, hvor alle jøder er borte fra "det hellige land".
- Jeg tok med min datter til Gaza, slik at hun kan lære fra Gazas kvinner hvordan å oppdra sine barn til jihad, søke å bli martyrer og elske Palestina, sier den jordanske imamen Riyadh al-Bustanji til Al-Aqsa TV.

The Middle East Media Reserach Institute (Memri) publiserer jevnlig klipp fra arabiske tv-stasjoner med engelsk teksting. Her er noen ferske eksempler.

22. juni ble den jordanske imamen Riyadh al-Bustanji intervjuet av Al-Aqsa TV, den Hamas-kontrollerte tv-stasjonen som sender fra Gaza. Al-Bustanji forteller om en gutt fra Gaza som hadde lært seg Koranen utenat. «Be til Allah at jeg må møte ham som en martyr i Jerusalem,» sa gutten til den religiøse lederen. «Dette er ikke noe barn – dette er en av heltene i vår tid. Jeg ble gjort til en dverg av det barnet,» sa al-Bustanji.

13. juni ble Muhammad Abd Al-Qader intervjuet på samme tv-kanal. «Den beste metoden var martyroperasjoner,» sa Al-Qader. Martyroperasjoner er jihadistenes kodeord for selvmordsterror.

– Muslimene vil ødelegge [jødenes] sikkerhetsordninger og økonomiske ordninger, [og deres skyskrapere], inntil ikke en eneste jøde kan håpe å forbli på dette hellige land, og inntil ikke en eneste jøde utenfor dette hellige land kan håpe å komme hit, sa Al-Qader. Han la til at han tror dette kommer til å skje snart. «Muslimene har begynt å forstå sin plikt mot dette landet.»

– Jihad-operasjoner og martyroperasjoner er veien som Allah leder oss på, sa han. Al-Qader er tidligere medlem av det jordanske parlamentet.

29. juni sendte Qatar TV en tale ved fredagsbønnen. Memri oppgir ikke navnet til forkynneren, men gjengir to setninger: «En gjeng med jøder oppviglet araberne og andre folk mot profeten Muhammed. Slik er det jødene er – de er alltid som parasitter, lever av andre, i stedet for å søke å forbedre seg selv.»

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart