Søk
PA TV hyllet 16. juni 2018 terroristene som myrdet to israelske reservesoldater i 2000. (Skjermdump fra Youtube/PMW)
PA TV hyllet 16. juni 2018 terroristene som myrdet to israelske reservesoldater i 2000. (Skjermdump fra Youtube/PMW)

Terrorister som deltok i brutale drap på to israelske soldater i 2000 ble hyllet på palestinsk TV

Palestinske myndigheter har belønnet dem med rundt 4,5 millioner kroner.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

I oktober 2000 kjørte de to israelske reservesoldatene Vadim Norzhich (33) og Yossi Avrahami (33) ved en feil inn i Ramallah. Etter å ha blitt arrestert av palestinsk politi ble det fraktet til den lokale politistasjonen i Al-Bireh. Der ble de lynsjet og brutalt drept.  Kroppene ble kastet ned på gaten og lemlestet av den palestinske mobben.

 Palestineren Aziz Salha deltok i Ramallah-lynsjingen. Her viser han de to israelernes blod til den jublende folkemengden. Israel løslot ham i Gilad Shalit-utvekslingen i 2011. (Foto: Via PMW)
Palestineren Aziz Salha deltok i Ramallah-lynsjingen. Her viser han de to israelernes blod til den jublende folkemengden. Israel løslot ham i Gilad Shalit-utvekslingen i 2011. (Foto: Via PMW)

Tre av palestinerne som deltok i drapene sitter fengslet i Israel. De ble nylig hyllet av de palestinske myndighetenes (PA) offisielle tv-kanal PA TV i en episode av programserien «Giganter i utholdenhet». Det er et program med fokus på fengselsinnsatte terrorister.

Da reporteren fra PA TV var på besøk hos familiene til drapsmennene Habbes Bayyoud, Muhammas Nawarah og Jawad Abu Qara, omtalte han dem som «helter», skriver Palestinian Media Watch (PMW) i en artikkel publisert 5. juli.

Søsteren til en av dem understreket at familien «går med løftet hode og føler stolthet» på grunn av det broren hennes gjorde.

Her er et utdrag av det som blir sagt i programmet da det ble sendt 16. juni 2018:

PA TVs programleder: «Jeg er hos familien til den heroiske fangen Habbes Bayyoud, som ble dømt til livstid [det korrekte er to ganger livstid] i Okkupasjonens [Israel] fengsel… Vi er nå i hjemmet til den heroiske fangen Muhammad Nawarah, som avtjener livstidsstraff. Måtte Allah sette ham fri…»

Søsteren til Muhammad Nawarah: «Muhammad er en edel mann og gjør en stolt. Jeg er stolt over å ha en bror som Muhammad… Takket være ham kan vi løfte våre hoder og føle stolthet…»

PA TVs programleder: «Vi har nå ankommet huset til den heroiske fangen Jawad Abu Qara, som også avtjener en dom på livsvarig fengsel [det korrekte er 25 år]. Vi ønsker ham og alle våre fanger full frihet.»

Yosef Avrahami ble drept i Ramallah i oktober 2000. Foto: MFA)
Yosef Avrahami. Foto: MFA)
Vadim Norzhich ble myrdet i Ramallah i oktober 2000. (Foto: MFA)
Vadim Norzhich. (Foto: MFA)

Palestinian Media Watch har over mange år avslørt og dokumentert hvordan palestinske terrorister ikke bare blir hyllet av PA med ord.

Etter at disse tre mennene ble arrestert av Israel i 2001 og 2002 har PA belønnet dem med totalt 4,5 millioner kroner (2,023.600 shekel) frem til juni 2018.

Hver måned mottar Bayyoud, Nawarah, Abu Qara rundt 15.500 kroner (7.000 shekel), men beløpet vil etter hvert øke til rundt 26.500 kroner (12.000 shekel) i måneden.

Det samme er tilfelle for flere tusen andre terrorister i israelske fengsler. Ordningen er nedfelt i det palestinske lovverket.

PMWs funn og dokumentasjon var avgjørende da Israels nasjonalforsamling (Knesset) mandag 2. juli vedtok å holde tilbake det samme beløpet som PA utbetaler i lønn til terrorister i israelske fengsler og til døde terroristers familier.

 


 

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart