Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lønnet av norsk bistand, spyr ut jødehat på norsk finansiert tv-kanal

Skjermdump fra PA TV fredag 5. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)
Skjermdump fra PA TV fredag 5. oktober 2018. (Via Palestinian Media Watch)
- Jødene danser og lever på kroppsdelene til andre og på blodet deres, sier palestinske myndigheters sharia-dommer Muhannad Abu Rumi.

Fredag 5. oktober talte sharia-dommer Muhanna Abu Rumi på den offisielle palestinske tv-kanalen PA TV. Abu Rumi er ansatt av palestinske selvstyremyndigheter (PA) og tv-stasjonen er eid, drevet og kontrollert av PA. Norge er en stor bistandsyter til PA.

«Bekjempelse av diskriminering, herunder også hatefulle ytringer og antisemittisme er viktige prinsipper for det norske engasjementet,» heter det i det norske statsbudsjettet.

Men se hva Norge var med å sponse denne måneden.

Abu Rumi snakker om beduinlandsbyen Khan Al-Ahmar, som er bygd ulovlig like langs motorveien mellom Jerusalem og Dødehavet.

– Det er hellig land. Vi kjenner dets verdi, og ikke dem [jødene], utlendingene, de som fabrikkerer historien, danser og lever på kroppsdelene til andre og på blodet deres. Les historien. Det er ikke noen global korrupsjon som de ikke står bak. Det er ikke noen global korrupsjon som deres rabbinere ikke tillater, sa Abu Rumi.

Litt senere i talen fortsatte Abu Rumi.

– Dette er en krig som ikke bare handler om denne landstripen. Som dere vet vil jødene ha alt og ikke bare deler [av det]… Det har alltid vært to leirer gjennom historien: Sannhetens leir og løgnens leir. Løgnens folk ser på seg selv som dem som styrer over alt. Blant jødene finner du ikke noe annet enn korrupsjon og elendighet, sa Abu Rumi. Oversettelsen fra arabisk til engelsk er ved Palestinian Media Watch.

Hva tenker du om at jødehat blir lønnet og kringkastet finansiert av dine skattepenger? – Skriv din mening i kommentarfeltet og til Utenriksdepartementet (post@mfa.no).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart