Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Sangen er spilt på PA TV Live 26. og 29. april, 2., 3. og 8. mai. (Skjermdump fra PA TV Live, via Palestinian Media Watch.)

Kvinner blir oppmuntret til å bli selvmordsbombere, betalt med dine skattepenger

«Ta på deg bombebeltet og spreng bomben i Haifa.»

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Minst fire ganger de siste få ukene har en offisiell palestinsk tv-kanal sendt oppfordring til å utløse selvmordsbomber i de israelske byene Haifa og Atlit.

«Ta på deg bombebeltet,
spreng den første [bomben] i Haifa og den andre i Atlit…
Ta på deg beltet, O datter av mitt land,
og spreng den foran fiendene.
Hvor søt er smaken av martyriet,
Jeg har ikke funnet noen som den.»

Denne sangen er blitt fremført sammen med kvinnelige dansere på tv-kanalen PA TV Live. Sangen ble oppført første gang i 2017 på en palestinsk kulturfestival, ifølge Palestinian Media Watch. To tidligere kvinnelige selvmordsbombere blir æret i sangen. «Dere har løftet våre hoder til himmelen, vårt folk følger dere nå i tusenvis,» heter det i sangen. Til sammen drepte disse to terroristene, Wafa Idris og Ayyat Al-Akhras, tre israelere og skadet 178.

Det oppfordres også til bruk av andre våpen i sangen: «Ta på deg molotov cocktails og AK-47 ammunisjonen. Gjør tyrannen konstant redd, og må en vulkan av olje koke under ham…»

PA TV og PA TV Live er offisielle kanaler til palestinske selvstyremyndigheter, som blir finansiert av norsk bistand. Hvordan liker du at dine skattepenger blir brukt til å oppmuntre palestinske kvinner til å gå i døden for å drepe jøder?

– Skriv ditt svar i kommentarfeltet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart