Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

På Fatahs sommerleir lærer palestinsk ungdom å bruke maskingevær

På Fatahs sommerleir lærer palestinske tenåringer blant annet hvordan de håndterer Kalashnikov-rifler. (Foto: Skjermdump)
Fatahs sommerleir er litt utenom det vanlige.

Den palestinske Fatah-bevegelsen, som er en sentral del av de palestinske selvstyremyndighetene (PA), har publisert en video fra avslutningen av årets sommerleir. Videoen fra leiren, som de kaller for «løveklubben», gir et innblikk i hva som foregår i løpet av sommeren.

I videoen fra leiren, som er for elever på videregående skole, ser man maskerte tenåringsgutter som blir lært opp til å montere og håndtere en Kalashnikov-rifle. I tillegg blir de trent opp i nærkamp. Det er lagt til musikk på videoen, en sang som heter «revolusjon og en rifle».

Den israelske organisasjonen Palestinian Media Watch har rapportert om en lignende sommerleir tidligere, som ble organisert av PA. På denne leiren poserte flere hundre barn med automatvåpen.

På årets sommerleir ble 65.000 palestinsk barn i alderen 13 til 17 år lært opp til at terrorist-«martyrer» er rollemodeller og at Israel ikke har noen rett til å eksistere. Også Hamas har i årevis hatt lignende «sommerleir», hvor nye generasjoner forberedes på krig mot Israel.

Her ser du videoen fra avslutningsseremonien til Fatahs sommerleir:


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart