Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Intifadaen koster dyrt

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

FN-organisasjonen UNCTAD sluttet seg i dag til andre organisasjoner som mener at den kriserammede palestinske økonomien har nådd en nivå som bare kan rettes opp med internasjonal bistand, skriver NTB. Intifadaen og det sterke militære presset fra israelske styrker, gjør at nesten all økonomisk virksomhet har stanset. Israel holder tilbake 750 millioner dollar, drøyt 5,6 milliarder kroner, som palestinerne har til gode i skatter og avgifter. I mellomtiden må halvparten av palestinerne forsøke å overleve med mindre enn 2 dollar per dag, om lag 15 kroner, ifølge UNCTAD.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart