Ikke lenger «fredet» av IDF

Mandagens arrestasjon av en av Hamas-grunnleggerne sender en advarsel til palestinske politiske ledere som hittil har følt seg immune mot angrep fra israelske sikkerhetsstyrker, skriver Jerusalem Post. Muhammad Taha er en av de mest sentrale Hamas-politikerne som er blitt et mål for Israel, siden mordforsøket på Hamas-leder Khaled Mashaal i Amman i 1997. Forsvarsdepartementet sier at Taha og hans sønner var "dypt involvert" i terrorisme fra sitt bosted på Gaza-stripen. En kilde på Gaza-stripen sier til Jerusalem Post at politiske ledere i Hamas nå tar mer hensyn til sin egen personlige sikkerhet i frykt for arrestasjonsforsøk fra Israel. (04.03 ETTERMIDDAG)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart