Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Bruker barneterrorister i økende grad

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Palestinske barn og tenåringer blir i økende grad flyttet fra steinkaster-avdelingene til selvmordsterror-avdelingene i det palestinske krigsmaskineriet. Terroristorganisasjonene tar også i bruk barns leketøy og bagger for å skjule bomber. 29 selvmordsbombere under 18 år er sendt ut av terrororganisasjonene for å gjennomføre angrep i Israel de siste tre og et halvt årene, skriver Jerusalem Post. Siden 2001 er 40 palestinske mindreårige blitt arrestert for aktiv medvirkning i selvmordsterror. 22 skyte- og bombeangrep er gjennomført av mindreårige siden mai 2001.
Palestinske foreldre lar ofte sine barn kle seg ut som «martyrer», slik palestinerne omtaler sine terrorister som tar med seg mange andre uskyldige sivile mennesker i døden. I juni 2002 sendte palestinsk tv en film som ble kalt «Barna som elsker sitt hjemland og sin martyrdød».(19.03)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart