Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forkastet tilbud om frigivelse av 900 fanger

Israel mente de "strakk seg langt" da de tilbød frigivelse av 900 palestinske fanger fredag. Tilbudet kom for å skape godvilje på den palestinske siden i forkant av toppmøtet i Sharm El-Sheikh tirsdag. Men 900 fanger er ikke nok for de palestinske myndighetene. Forhandlingsdelegasjonen fra PA, inkludert minister Saeb Erekat og Mohammed Dahlan, "stormet ut" av møtet i Tel Aviv etter fire timer, forteller en israelsk offisiell kilde til Jerusalem Post. Palestinerne krever frigivelse av 8.000 fanger, inkludert personer med "blod på hendene". Israel har hele tiden avvist å frigi fanger som står bak blodsutgytelser på israelske soldater og sivile. Lederskapet i PA har satt fangefrigivelse på toppen av sin agenda. – Toppmøtet i Sharm El-Sheikh kan bli feilslått dersom ikke Israel går med på å frigi betydelig flere fanger, sier Hasan Abu Libdeh, som er palestinsk regjeringssekretær.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart