Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israels største handelspartner etter USA i 2004

Handelen mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene stoppet tilslutt på 1,9 milliarder dollar i 2004. Dette tilsvarer en økning på 37 prosent fra året før, i følge Economic Departement of the Federation of the Israeli Chambers of Commerce (FICC). I 2001 endte handelen på 1,4 milliarder dollar, før det gikk kraftig nedover året etter. I 2003 var imidlertid handelen tilbake på nivået fra 2001. Tilbake i 2004, var den totalte PA-importen av israelske varer på 1,6 milliarder dollar. Dette er en økning på 26 prosent fra 2003. Dette gjør PA til den nest største importøren av israelske varer, etter USA. Samtidig økte den israelske importen med hele 36 prosent fra året før, og stanset på 300 millioner dollar. – Det er ikke tvil om at den forbedrede sikkerhetssituasjonen vil få handelen til å ta av med PA, uttalte formann i FICC, Uriel Lynn til Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart