Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Utplasserer 15.000 sikkerhetsvakter

Tusenvis av palestinske sikkerhetsvakter vaiet med sine palestinske flagg og AK-47 rifler da de ble utplassert av palestinske myndigheter i nærheten av de israelske bosetningene på Gaza-stripen søndag. Dette er en del av en stor palestinsk sikkerhetsoperasjon for å hindre palestinske terrorister i å forstyrre den israelske tilbaketrekningen. Det er første gang palestinske sikkerhetsvakter har fått lov til å komme så nær israelske bosetninger. 15.000 sikkerhetsvakter som har blitt rekruttert til oppdraget, er den største styrken PA har samlet til et oppdrag, siden dens opprettelse for mer enn et tiår siden, i følge Jerusalem Post. – Vi er her for å beskytte vårt folk. Vi vil ikke tillate noen å komme i nærheten av bosetningene fordi den israelske hæren fortsatt er der. Vi håper at tilbaketrekningen vil foregå i rolige omgivelser, sier major Hussein Abu Adrah fra PAs sikkerhetsstyrke. Han legger til at styrkene til enhver tid vil befinne seg rundt 300 meter unna bosetningene inntil evakueringen er gjennomført. Deretter vil de bevege seg inn i bosetningene og lete etter eventuelle landminer eller andre typer eksplosiver.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart