Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frykter israelsk valgsabotasje

PAs sjefsforhandler Saeb Erekat uttrykte tirsdag sin bekymring for at Israel kanskje kan prøve å sabotere det palestinske valget i januar. Erekat frykter israelske sikkerhetsstyrker vil prøve å myrde valgdeltakere for å skape uro i de palestinske områdene. Da han ble presset av en journalist, svarte Erekat at han ikke kan legge frem noen beviser på at Israel har planer om å gjennomføre attentater, men la til at Israel nekter å samarbeide for å legge til rette for valgene. Blant annet skal Israel nekte PA å registrere palestinerne som bor i Øst-Jerusalem. Erekat tror Jerusalem i fremtiden vil bli den nye hovedstaden i en palestinsk stat. Dette kravet blir kategorisk avvist av israelske myndigheter. Erekat ønsker så mange internasjonale observatører som mulig for å overvåke valget, som er satt til 25. januar. – Vi vil at den amerikanske administrasjonen skal hjelpe oss, å sende så mange observatører som mulig, folk som kan hjelpe oss med treningen og sikre at israelerne ikke saboterer eller forstyrrer valget, sa han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart