Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Danner et nytt palestinsk parti

PAs finansminister Salam Fayyad planlegger å danne et nytt parti som vil stille til parlamentsvalget i januar 2006, forteller kilder i Ramallah til Jerusalem Post. Fayyad truet nylig med å trekke seg fra sin stilling, i protest mot det han mener er innblanding i finanspolitiske saker, fra PA-formann Mahmoud Abbas sin side. Nå vil han forsøke å bli leder i et eget uavhengig parti, som vil fungere som et alternativ for de som ikke ønsker å bruke stemmen sin på Fatah-partiet eller Hamas. Kildene sier at politisk talskvinne Hanan Ashrawi og tidligere informasjonsminister Yasser Abed Rabbo, trolig vil gå med i Fayyads nye parti. Det er ikke klart når Fayyad selv vil offentliggjøre sitt nye parti, men kandidatene som skal stille for partiet, må registrere seg ved PAs valgkomité senest 14. desember.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart