Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Knapp Fatah-seier i følge valgdagsmålinger

Fatah skal ha fått omkring 46 prosent av stemmene i onsdagens valg til palestinernes lovgivende forsamling. Hamas følger tett bak med 39 prosent. Tallene skal være basert på undersøkelser i det stemmegiverne forlot valglokalene, skriver Jerusalem Post. – I flere distrikter skal Hamas ha vunnet over Fatah, skriver Yedioth Aharonoth. I følge palestinske kilder har det islamske partiet og terrororganisasjonen vunnet flest av de 24 mandatene fra Gaza-stripen. En politisk anlaytiker, Khalil Shikaki, tror Hamas får 53 mandater og Fatah 58 i den lovgivende forsamling som til sammen har 132 medlemmer. Valgdeltakelsen skal ha vært på hele 77 prosent på Gaza-stripen og Vestbredden, men relativt få av de 6.300 palestinerne fra østlige Jerusalem som hadde stemmerett benyttet sjansen. Senere på dagen torsdag venter man de første uoffisielle resultatene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart