Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Advarer Olmert mot tilbaketrekning

Palestinske ledere gjentok sin motstand mot Ehud Olmerts planer om ytterligere ensidig tilbaketrekning fra Vestbredden onsdag kveld. Dersom PA ikke kan oppfylle Israels betingelser for forhandlinger, lover Kadima-lederen å skape nye, permanente grenser på Vestbredden. Likevel uttrykte flere parlamentsmedlemmer sin lettelse over tirsdagens valg i Israel, særlig når det kommer til Likuds svake valgresultat. "Vi gleder oss over å se at [Benjamin] Netanyahu har lidd et sviende nederlag. Vi håper at Kadima og Arbeiderpartiet går sammen for å fremme fredsprosessen og gjøre en ende på konflikten," sier et palestinsk regjeringsmedlem til Jerusalem Post. PA-formann Mahmoud Abbas kritiserer Olmerts plan som "veldig farlig" og advarer mot at den kan føre til kaos i regionen. – Denne ensidige planen vil kun eskalere konflikten og vil aldri bringe fred, uttalte Abbas. Han håper den nye israelske regjeringen vil arbeide for å gjenopplive fredsprosessen. – Det kan ikke bli noen fremtid for de israelske og palestinske folkene uten fred. Jeg er klar til å diskutere med den nye regjeringen, måter vi kan implementere veikartet for fred, fortsatte han. Israel og det internasjonale samfunnet har ventet i flere år på at palestinerne skal bekjempe terror, som er det grunnleggende kravet i veikartet. Påtroppende statsminister Ismail Haniyeh sier at også han vil kjempe mot Kadima-lederens plan. Hamas’ kommende utenriksminister Mahmoud Zahar uttalte at han ikke ser noen forskjell mellom de israelske partiene, siden "alle av dem har begått forbrytelser mot det palestinske folk."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart