Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Godkjente ny Hamas-regjering

Samme dag som israelerne kastet stemmesedlene sine i valgurnene, godkjente det palestinske parlamentet den nye Hamas-regjeringen med et overveldende flertall, 71 mot 36 mandater. To parlamentsmedlemmer avstod fra å stemme. Før avstemningen uttalte påtroppende statsminister Ismail Haniyeh at hans nye regjering var klare til å holde samtaler med internasjonale forhandlere, for å få en ende på Midtøsten-konflikten. Likevel benektet han at organisasjonen vil gi etter for internasjonalt økonomisk press, i følge Jerusalem Post. Hamas vant rent flertall i det palestinske valget 25. januar i år, men har foreløpig nektet å gi etter for oppfordringer til å avstå fra voldsbruk. Terrororganisasjonen vil heller ikke gå med på å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Haniyeh erklærte at hans regjering "ønsker ikke å kaste bort en eneste sjanse til å oppnå fred i regionen. Vi er ikke krigshissere og søker ikke terror og blodsutgytelse". – Vi observerte masse kreative ordspill, men færre eller ingen tegn på moderasjon, uttalte Mark Regev, talsmann for det israelske utenriksdepartementet, etter møtet i PA-parlamentet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart