Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

De palestinske terrormyndighetene

På overflaten representerte det siste terrorangrepet i Tel Aviv ikke noe nytt. Det inngår i en lang rekke angrep som har drept over tusen israelere de siste seks årene.

På overflaten representerte det siste terrorangrepet i Tel Aviv ikke noe nytt. Det inngår i en lang rekke angrep som har drept over tusen israelere de siste seks årene.

Men i en lederartikkel påpeker Jerusalem Post at det finnes nye sider ved det siste angrepet.

Det var det første selvmordsangrepet som ble gjennomført etter Hamas-regjeringen ble dannet.

Tidligere har palestinske myndigheter, ledet av Fatah, gitt forsiktig kritikk av selvmordsangrepene til det internasjonale samfunnet (til tross for at terrorgrupper tilknyttet bevegelsen, Tanzim og Al-Aqsa Martyrbrigader, har stått bak noen av de største massakrene av sivile israelere). Regjeringsmedlemmer og parlamentarikere fra Hamas har konsekvent nektet å fordømme terrorangrepet i Tel Aviv.

Islamsk Jihad stod bak massakren på ni mennesker i Tel Aviv, men Hamas sin trosbekjennelse er akkurat den samme. I begge tilfeller er det snakk om islamske grupper som har Israels ødeleggelse som hovedmål.

De opprevne kroppene til jøder i Tel Aviv var ikke et ulykkestilfelle. Det er hovedmålet til terroristene som er beskyttet av Hamas, mener Jerusalem Post. «Hver eneste gruppe som skyter en Kassam-raket håper på samme resultat.»

– Terrorangrepet i Tel Aviv er en del av krigen mot Israel, som omfatter granat- og rakettangrep fra Gaza, våpenimport fra Egypt, Hizbollahs sabelrasling ved nordgrensen og, fremfor alt, Irans atomtrussel, skriver Jerusalem Post.

Den største engelskspråklige avisen i Israel påpeker at muslimsk selvmordsterror har blitt et globalt problem. «Det er slående og forferdelig at vi ennå ikke har sett noen seriøs, omfattende og effektiv opposisjon mot denne praksisen blant moderate muslimer.»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart