Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Løslot terrorister som planla drap på Olmert

En celle med Fatah-terrorister planla å angripe statsminister Ehud Olmerts konvoi da han var på vei for å møte PA-formann Mahmoud Abbas i Jeriko 6. august. Det fortalte Shin Bet-sjef Yuval Diskin i regjeringsmøtet i Jerusalem søndag. Angrepet ble kun forhindret av arrestasjoner gjennomført av israelske og palestinske sikkerhetsstyrker. På tross av at terroristene skal ha tilstått at de planla et angrep, skal Fatah-mennene være satt fri av palestinske selvstyremyndigheter i forrige uke, i følge Diskin. Israel ser veldig alvorlig på løslatelsen. Statsministerens kontor har sendt en skarp protest til PA-formann Mahmoud Abbas. – Dette mordforsøket beviser at PA-formann Mahmoud Abbas ikke kan kontrollere sine egne Fatah-styrker, og langt mindre Hamas, sier Likuds Yuval Steinitz til Hærens Radio. – Dette er ikke rette tid til å inngå avtale med palestinerne, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart