Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kritiserer Saudi-Arabia for Hamas-besøk

Khaled Mashaal, som er eksilleder for Hamas fra Damaskus, ble mottatt med stor pomp og prakt i Saudi-Arabia i helgen. Hamas-delegasjonen møtte flere sentrale tjenestemenn og medlemmer av kongefamilien, inkludert utenriksminister Saud al-Faisal. Besøket vekker sterke reaksjoner hos de Fatah-kontrollerte palestinske selvstyremyndighetene i Ramallah. – Saudi-Arabia har gjort en stor feil ved å invitere Mashaal og hans venner, sier en medarbeider av PA-formann Mahmoud Abbas. – De arabiske statene burde boikotte Hamas på grunn av deres voldelige kupp på Gaza-stripen, legger han til. Både Egypt og Saudi-Arabia presser på for å etablere en ny palestinsk samlingsregjering mellom Fatah og Hamas. Representanter for de to bevegelsene skal ha hatt hemmelige forhandlingsmøter på Gaza-stripen, i Damaskus og Beirut den siste tiden. – Partene drøftet muligheten for å avholde nytt president- og parlamentsvalg, sier de palestinske kildene til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart