Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi tar pause i fredssamtaler

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden trekker seg fra fredssamtalene med Israel i protest mot IDF-operasjonen mot Hamas og Islamsk Jihad på Gaza-stripen. Sjefsforhandler Ahmed Qureia gav beskjeden til Israels utenriksminister Tzipi Livni lørdag kveld. – Selv om palestinerne trekker seg fra samtalene, vil det ikke påvirke på noen måte vår faste beslutning eller de operasjoner som Israel gjennomfører for å forsvare sine innbyggere, sa Livni tidligere på dagen. – [Israels rett til å forsvare seg mot terror] var grunnlaget for samtalene med de moderate elementene i den palestinske selvstyremyndigheten helt fra begynnelsen, la Livni til. En av Fatah-lederne på Gaza-stripen, Hazem Abu Shanab, har omtalt IDFs operasjon som «en virkelig massakre på oss alle».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart