Vi tar pause i fredssamtaler

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden trekker seg fra fredssamtalene med Israel i protest mot IDF-operasjonen mot Hamas og Islamsk Jihad på Gaza-stripen. Sjefsforhandler Ahmed Qureia gav beskjeden til Israels utenriksminister Tzipi Livni lørdag kveld. – Selv om palestinerne trekker seg fra samtalene, vil det ikke påvirke på noen måte vår faste beslutning eller de operasjoner som Israel gjennomfører for å forsvare sine innbyggere, sa Livni tidligere på dagen. – [Israels rett til å forsvare seg mot terror] var grunnlaget for samtalene med de moderate elementene i den palestinske selvstyremyndigheten helt fra begynnelsen, la Livni til. En av Fatah-lederne på Gaza-stripen, Hazem Abu Shanab, har omtalt IDFs operasjon som «en virkelig massakre på oss alle».

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart