Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Iran og Syria vil erstatte PLO

Palestinske selvstyremyndigheter (PA) anklager Iran og Syria for å ville skyve PLO til side som den eneste representanten for palestinerne. – Iran og Syria oppfordrer Hamas og andre radikale grupper til å etablere et nytt lederskap, skriver journalist Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. PA frykter en ny palestinsk paraplyorganisasjon kan bli anerkjent av flere islamske regjeringer som er misfornøyd med PA-formann Mahmoud Abbas. Forslaget om å erstatte PLO har også støtte fra flere ledende arabiske politiske kommentatorer og avisredaktører. Også innad i Fatah-bevegelsen har forslaget noe støtte, blant annet fra veteranlederen Farouk Kaddoumi som gikk imot Oslo-avtalen på 1990-tallet. Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus sa onsdag at palestinerne bør begynne å tenke på etableringen av et nytt lederskap som kan representere alle palestinere. – Dette er den mest alvorlige utfordringen til PLO siden den ble etablert, sier en Fatah-kilde på Vestbredden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart